MENU

HAGELSCHADE

Vakantiegangers uit het zuiden van Europa komen steeds vaker terug met hagelschade op hun voertuig. Daarom bieden wij hoogwaardige oplossingen voor het voorkomen en herstellen van hagelschade aan uw camper.

Hagelwerende GFK Beplating

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Onze hagelwerende GFK (glasvezelversterkte kunststof) beplating biedt uw camper de ultieme bescherming tegen de verwoestende kracht van hagelstenen. Onze beplating is speciaal ontworpen om de impact van hagel te absorberen, waardoor uw camper ongedeerd blijft. Geniet van uw vakantie zonder zorgen over het weer! 

Vakmanschap

Het plaatsen van hagelwerende beplating is vakwerk, en bij CAMPERNET hebben we de expertise om het perfect voor u uit te voeren. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige installatie, waarbij uw camper in topconditie blijft en de beplating naadloos wordt geïntegreerd. U kunt erop vertrouwen dat uw camper bij ons in goede handen is. 

Is uw camper al getroffen door hagelschade, wij staan voor u klaar om de schade snel en effectief te herstellen. We streven ernaar om uw camper weer in de beste staat te brengen,zodat u snel weer van uw vakantie kunt genieten. Wij werken met veel verzekeraars samen om uw camper professioneel te repareren

Laat hagelschade uw vakantieplezier niet bederven. Ontdek hoe wij uw camper kunnen behoeden voor hagelschade en neem vandaag nog contact met ons op!