LMC CAMPERS MODEL OVERZICHT

Welkom bij onze LMC Campers: waar avontuur en comfort samenkomen om uw reizen onvergetelijk te maken. Stap aan boord van onze collectie campers, ontworpen om aan al uw behoeften en verlangens te voldoen.

Of u nu op zoek bent naar een compacte camper voor een weekendje weg of een ruime camper voor een langere reis, bij LMC vindt u de precies wat bij u past. Ontdek hier onze collectie nieuwe campers en begin aan een reis vol vrijheid, comfort en onvergetelijke ervaringen.

LMC TOURER & TOURER LIFT

VOOR DE STARTERS
Prijs vanaf € 83.000
8 indelingen
Onzichtbaar hefbed

LMC heeft zich gericht op de constructie van een opmerkelijk laag voertuig met de Tourer en Tourer Lift. De serie bestaat uit in totaal 8 indelingen – 4 als Tourer en 4 als Tourer Lift – met een handig hefbed. Vooral gezinnen zijn dol op deze functie. Het bed schuift in en verdwijnt elegant in het plafond, maar kan snel weer gebruikt worden zonder dat het veel ruimte inneemt.

Dit veelzijdige voertuig met meerdere generaties heeft een strak en eenvoudig ontwerp van licht eikenhout met accenten in matwit en taupe. Het biedt plaats aan maximaal 6 personen, heeft een comfortabele toegangsdeur van 70 cm (afhankelijk van de indeling), een lage instap naar de cabine, eenpersoons- en tweepersoonsbedden, een antivingerafdrukcoating en een afsluitbare wastafel om meer ruimte te creëren in de badkamer.

LMC CRUISER

VOOR HET COMFORT
Prijs vanaf € 95.200
3 indelingen
Goed manoevreerbaar

Onze Cruiser-serie staat voor comfort, flexibiliteit en plezierig rijden. In deze ruime camper met een beukenhouten uitstraling is er ruimte voor maximaal 4 personen. Het optionele uitschuifbare dak biedt extra slaapplaatsen. Witte luiken, sfeerverlichting en de comfortabele vaste bedden aan de achterzijde maken de smaakvolle inrichting op een stijlvolle manier compleet.

Met twee verschillende indelingen kunt u in deze serie kiezen tussen de grotere Cruiser T-variant met een ruime badkamer of de compactere versie met een beperkte sanitaire ruimte, genaamd Variobad. Het “Cruiser V” Van-model is bijzonder smal en wendbaar, waardoor het ideaal is voor actieve vakantiegangers.