Erkend dealer van Hymercar en Carado

Geweldig nieuws! CAMPERNET is nu ook dealer van de prachtige merken Carado en Hymercar!

We zijn super trots op deze toevoeging aan ons assortiment. Carado en Hymercar zijn grote namen in de camperwereld, bekend om hun betrouwbaarheid en innovatie. Met deze merken kunnen we u nog meer keuze en kwaliteit bieden voor uw ultieme camperavontuur.

Met het merk Carado bieden we u een camper met sterke ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, comfort, functionaliteit en design. Ontworpen om nog meer uit uw vakantie te halen.

Als uitvinder van de camper staat Hymercar sinds 1957 garant voor recreatievoertuigen van uitstekende kwaliteit. Dat is niet zomaar. Zij doen dat met veel passie en werken er onafgebroken aan om klanten de reis van hun leven te kunnen bieden.

Of u nu een compacte camper wilt of juist gaat voor luxe en ruimte, Carado en Hymercar hebben het allemaal.
We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte camper die aansluit bij uw reiswensen. Met passie voor kamperen, klantgerichtheid en een vooruitstrevende aanpak, kunnen we u het allerbeste bieden.

U bent van harte welkom, op afspraak, voor een proefrit en voel de vrijheid en het comfort van een LMC, Carado of Hymercar camper. Geniet van uw reis met één van onze campers, want met CAMPERNET wordt elke reis een onvergetelijk avontuur!

%d bloggers liken dit: