MENU

Ontwikkelingen bij CAMPERNET

We zijn verheugd om aan te kondigen dat er op dit moment hard gewerkt wordt aan de realisatie van ons nieuwe en prachtige bedrijfspand aan Florijn 3 in Drachten. We werken op dit moment nog vanuit twee locaties, maar al onze campers zijn inmiddels verhuisd naar de Florijn. Hier hebben Bouwgroep Noord en INFRAS ervoor gezorgd dat het terrein mooi geasfalteerd is en het hekwerk en de camerabeveiliging zijn geplaatst. Er is zelfs een tijdelijk kantoor beschikbaar gesteld door Bouwgroep Noord.

Door Alynia Architecten in samenwerking met Bouwgroep Noord is er een fantastisch ontwerp gemaakt voor onze nieuwe vestiging. Op het gebied van duurzaamheid is er gekozen voor de nieuwste ontwikkelingen, natuurlijke materialen en uitstekende isolatie. Met een indrukwekkende 1500 vierkante meter groot voorzien we onze klanten van een one-stop service. Met meer ruimte zullen we in staat zijn om een grotere voorraad aan nieuwe en jong gebruikte campers aan te kunnen bieden. Naast de uitbreiding van de camper selectie is er natuurlijk ook ruimte voor een werkplaats, op deze manier kunnen we onze klanten de volledige service bieden wat betreft onderhoud en reparaties.

Houd onze website en LinkedIn-pagina in de gaten voor updates over de voortgang de bouw. U bent natuurlijk al van harte welkom, neem contact met ons op voor het maken van een afspraak

%d