WIE ZIJN WIJ

CAMPERNET is een jonge onderneming gespecialiseerd in nieuwe en jong gebruikte campers. Gedurende de afgelopen jaren hebben we als onderdeel van een grote dealer groep, vele camperaars blij kunnen maken met een jong gebruikte camper van gerenommeerde merken. Dit ging zo goed dat het tijd werd om deze activiteit zelfstandig te maken. Zo werd CAMPERNET geboren!

Kwaliteit staat hoog bij ons is het vaandel, wij zorgen er graag voor dat u zorgeloos en ontspannen op reis kunt gaan met uw camper.

Ons aanbod bestaat uit verschillende merken. Onze campers worden altijd zorgvuldig gecontroleerd en het grootste deel van onze voorraad komt van de eerste eigenaar. Onze campers verkeren dan ook in nieuwstaat en zijn veelal voorzien van mooie opties. We vinden het belangrijk om u van duidelijk en eerlijk advies te voorzien en bieden u altijd de beste service bij vragen of onduidelijkheden.

Bij de aflevering van uw camper zorgen we voor een uitstekende en duidelijke uitleg zodat u direct en veilig de weg op kunt. Maar natuurlijk blijven we ook daarna altijd voor u bereikbaar voor vragen of verdere instructies.